Svendborg og gulvafslibning af trægulve i hele byen og omegn

Svendborg er om nogen en by med trægulve. Mange trægulve som, fra tid til anden, trænger til en opfriskning. Vi har i mange år været det lokale gulvfirma i Svendborg, Fåborg, Assens og Nyborg. Naturligvis foruden Odense som med de mange trægulve, er base for de fleste af vore medarbejdere. Med andre ord udfører vi gulvarbejde på hele Fyn og sydjylland.

Gulvafslibning Svendborg

Et af vore specialer er den gode gulvservice og gulvafslibning i Svendborg. Her rådgiver vi lokale om de mange muligheder der er for at få et smukt trægulve i boligen. Gulvafslibning kan udføres som gør-det-selv afslibning, men vi kan ikke tilråde hjemmegjort gulvarbejde. Vi har set så mange eksempler på gulvprojekter som er gået i vasken og ikke har været til trægulvets bedste. Vi stiller som krav, at gulvet er afslebet korrekt, idet en dårlig afslibning vil kunne ses når der påføres en ny gulvbehandling af forskellig slags.

“En gulvafslibning der ikke er udført håndværksmæssigt korrekt bliver ekstra synling når der påføres en gulvbehandling”

Opfriskning af trægulve med en gulvafslibning

gulvafslibning svendborg og omegn. afslibning af træ og trægulve der virkelig frisker op i ethvert hjemNår man har et møblement, specielle farver eller trægulve i boligen, så kan man på et tidspunkt synes at det er trist og kedeligt, så benytter mange sig af at opfriske forskellige ting i hjemmet så boligen bliver opdateret og måske får et helt nyt udseende indvendigt. Det kan være en ganske almindelig forårs rengøring som vender op og ned på det hele, hvor gamle ting som man ikke bruger bliver smidt ud og samtlige flader rengjordte. Det kan være at man måske fra at have samlinger af forskellige ting, ønsker at fremtrylle en minimalistisk bolig med ganske lidt interiør og møbler til følge. Mulighederne er mange hvor det også er muligt at vælge den simple metode, nemlig at male vægge og loft samt afslibe og behandle på ny.

NOTE: Alene det at afslibe et gammelt og grimt trægulv og give det en ny behandling kan vende helt op og ned på boligen.

Bearbejdning af trægulve i Svendborg og omegn

Svendborg gulvafslibning og afhøvling. Gulvbehadnling på hele fyn med olie, lak, lud, sæbe og voksGulvudskiftning, gulvreparation eller gulvrestaurering? Vi er det lokale gulvfirma i Svendborg som løser alle gulvopgaver i træ. Plankegulve, parketgulve og lamelgulve med mange forskellige typer gulvbehanlding og i forskellige træsorter hjælpes til en smukkere overflade af os. Gulvafslibning uanset hvor du bor på Fyn, så er det os. Herunder gulvarbejde og gulvopgaver i Fåborg, Assens og Svendborg. For ikke at nævne Kerteminde, Middelfart og rigtig mange andre steder. Kontakt os gerne for en snak om muligheder for gulvafslibning i din by, så er du godt på vej. Husk, at enhver henvendelse er gratis og helt uforpligtende.