Nyborg gulvafslibning og afhøvling af træ og trægulve

Nyborg gulvafslibning og afslibning på Fyn, i Odense og andre steder på øen. Afslibning og afhøvling af træ og trægulveNyborg og trægulve hører ligesom sammen. Gulvafslibning og gulvafhøvling i Nyborg og på Fyn er vores speciale. Vi er fagfolk og vil her fortælle lidt om gulvafslibning og om hvordan vi udføre gulvarbejde. Er du en gør-det-selv gulvmand, der prøver kræfter med en gulvafslibning er du meget velkommen til at kontakte os for gode råd og vejledning, uanset om du har lejet en gulvsliber her hos os. Gulvsliber leje er en specialitet her hos os hvor vi udlejer gulvslibemaskiner i sæt, så man har det antal maskiner som er nødvendig for en total fuldslibning.

Gulvafslibning i Nyborg

Når vi udfører gulvafslibning i Nyborg er det med dygtige svende og gulvfolk som virkelig kan deres håndværk. De har hver især deres helt egen gulvsliber, som de passer som deres eget lille barn. Gulvslibemaskinerne består af flere forskellige typer slibemaskiner i sæt.

NOTE: Et sæt gulvmaskiner består af en stor båndsliber eller valsesliber, en kantsliber, en hjørnesliber, en rondelsliber samt en stor industristøvsuger.

Til disse maskiner anvendes der sandpapir som fås i pads i forskellige størrelser til den enkelte maskintype. Hver sandpapir har forskellige kornstørrelser, alt afhængig af om det er en grovslibning, finslibning eller mellemslibning der skal foretages. Og netop dette med hvilken slibemaskiner der skal anvendes til de enkelte afslibningsprocesser sammen med problematikken om hvilken størrelse sandpapir der hører til den enkelte proces.

Afslibning med sandpapir

I sagens natur benyttes der grovkornet sandpapir til en grovslibning og en finkornet sandpapir til en finslibning, her imellem er der en række mellemslibninger som har hver sine korn sandpapir.

“Vi har en 24h hotline telefonservice hvor du altid er velkommen til at ringe ind, såfremt du får problemer i forbindelse med en gør-det-selv gulvafslibning.”

Som noget nyt tilbyder vi en gulvservice som vi kalder ‘medslib’. Kort fortalt består det i at vi kan afslibe dit gulv, hvorefter du selv kan overfladebehandle det, eller omvendt. Denne gulvservice er rigtig god for alle som gerne vil være med i processen selv men som måske ikke har mod på selv at efterbehandle trægulvet.

Din gulvmand i Nyborg og på Fyn

Ikke kun i Nyborg er vi en lokale gulvmand, men også i byer som Fåborg, Svendborg og Nyborg er vi rigtig mange gulvopgaver hver dag. Og har om nogen været med til at gøre ‘Fyn Fin’. Har du et trægulve i Otterup, Assens eller Kerteminde er du også velkommen til at kontakte os for en snak og afslibning af dine trægulve. Gulvbearbejdning og gulvarbejde fra vore dygtige gulvslibere vil hjælpe dig til at få en smuk og slidstærk gulvløsning.