Gamle trægulve i Odense friskes med en gulvafslibning

gulvafslibning odense er vores speciale. Gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks eller noget helt andet

Odense er vores udgangspunkt på Fyn når der skal afslibes og afhøvles trægulve. Gulvafslibning Odense er vores speciale som det lokale gulvfirma. Alt i opfriskning af gamle trægulve uanset træsort, gulvtype og overfladebehandling.

Gulvafslibning i Odense

gulvafslibning odense er vores speciale. Gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks eller noget helt andetHar du et trægulv i Odense som trænger til en opfriskning så kan vi hjælpe dig.  For blot nogle få år siden benyttede man de såkaldte ‘syrehærdende lakker’ som typisk var lavet på terpentin eller spritbasis. At terpentin eller sprit var opløsningsmidlet betød, at disse laktyper afgav giftige dampe som var kræftfremkaldende. Det var også opløsningsmidler som havde en meget stærk og ram lugt, der kunne være i luften mange dage efter at gulvet var lakeret. Sådan er det heldigvis ikke nu om dage, hvor de nye gulvtyper er vandbaserede og noget af det mest uskyldige man kan forestille sig.

“Kig eventuelt forbi vores showroom og få yderligere inspiration”

 

Vandbaseret lak give en lys og naturlig gulvoverflade

Vand som opløsningsmiddel gav i starten lak som overfladebehandling en meget dårlig forsegling. Men de senere år er der sket en meget stor udvikling indenfor disse laktyper der betyder, at de er fuldt på højde med de syrehærdende hvad slidstyrke angår. Vandbaseret lak fås både som 1-komponent boliglak, men findes også som en 2-komponent industrilak, der typisk anvendes til industriformål samt i kontormiljøer, gymnastiksale og sportshaller. Et rigtig godt alternativ til lak er olie og oliebehandling, hvor træet overfladebehandles med gulvolie. Det er en olie som tørre/hærder i træveddet og mætter træet.

NOTE: Trægulve kan friskes op med en gulvafslibning og gulvafhøvling. Men i tilfælde hvor ingen af delene virker, er en gulvsanering ofte sidste løsning.

Benyt en gulvmand i Odense

Det kan helt klart betale sig at benytte en professionel gulvmand til at opfriske dine trægulve. Han kan hjælpe dig med den rette beslutning, give dig inspiration og i det hele taget fortælle dig om andet end det visuelle. Gulvrengøring, gulvvedligeholdelse samt gulvpleje er blot nogle af de ting som man må tage højde for når trægulve i Odense skal friskes op. Vi kører over helt Fyn lige fra Langeland til Kerteminde. Så kontakt os gerne for en snak om dit trægulv på Fyn.