Gulvafslibning ? Nå nye højder med gulvafslibning i hjemmet

Hvorfor gulvafslibning?

Gulvafslibning er en metode til renovering af gamle og slidte trægulve. Ved at afslibe gulvoverfladen med sandpapir fjernes den gamle overfladebehandling, så gulvet kan tilføres en ny gulvbehandling. I næsten alle tilfælde kan selv meget håbløse trægulve blive som nye med en gulvafslibning eller gulvafhøvling. Men gør brug af en fagmand, så er du sikker på et godt resultat.

Der er flere overvejelser at gøre inden et trægulv skal afslibes!

Hvad vil man med det gamle og slidte trægulv? Der er flere vurderinger at tage:

• Gulvafslibning og efterbehandling
• Maling
• Lægge et nyt trægulv
• Lægge et klikgulv

Der findes en række muligheder for at lægge et nyt gulv, men i langt de fleste tilfælde er det gamle trægulv så godt, at der med en begrænset investering kan skabes en flot og smukt gulvoverflade.

Afslibning af trægulve giver ‘sjæl’

gulvafslibning, afslibning, gulvafslibning pris, gulvafhøvling, gulvafslibning priser, billig gulvafslibning, gulvafslibning københavn, gulvservice, gulvafslibning odense, gulvafslibning aarhus, http://gamagulvservice.dk/, gamagulvservice.dk, gamagulvservice, gama gulvserviceEn gulvafslibning er det samme som at investere i boligens ‘sjæl’. I stedet for at have et gulv der er masseproduceret, som du får ved at vælge male eller nyanskaffe, så får du et personligt præg med en gulvafslibning. Her vil det gamle trægulv virkelig komme til sin rette, hvor de unikke åretegninger og naturlige spil i træet løfter boligens udseende. Der skabes en velvære med gulvafslibning som ingen anden gulvbelægning formår. Et nyafslebet trægulv er varmt, blødt og behageligt at gå på, modsat klinker, marmor, vinyl og andet.

Gulvafslibning af gamle trægulve med patina

En god ting at holde sig for øje er, at nye trægulve tidligere gulvafslibning, afslibning, gulvafslibning pris, gulvafhøvling, gulvafslibning priser, billig gulvafslibning, gulvafslibning københavn, gulvservice, gulvafslibning odense, gulvafslibning aarhus, http://gamagulvservice.dk/, gamagulvservice.dk, gamagulvservice, gama gulvservicevar af en langt bedre kvalitet end man finder i de fleste produkter idag. Og man bliver meget forbavset over hvor meget kvalitet i farve og træstrukturen der pludselig komemer frem ved en gulvafslibning. Endvidere har du følelsen af et behageligt varmt trægulve under fødderne og ikke koldt og billig plast.

OBS: Brug en fagmand til gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling af dit trægulv. De har fornuftige priser på gulvafslibning og er du heldig kan man finde billig gulvafslibning ved at google.

Trægulve har mange gode kvaliteter

Duften af nyafslebet trægulv er helt fantastisk. En gulvafslibning fylder rummet med en frisk og god træduft, som er meget bedre end hos et masseproduceret og nyt trægulv. Det kommer af at man tidligere brugte kvalitetstræ til trægulve, det såkaldte kernetræ. De nymoderne lamelgulve bruger en skrællet træmasse som limes sammen i lag. Et andet forhold som må tages i betragtning er, at i danmark som er forholdsvis koldt det meste af året, så er trægulve varmeisolerende. Endvidere dæmper trægulve trinlyden i modsætning til laminat gulve og andre. Få mere info og inspiration her på siden eller kontakt Gama Gulvservice for en snak om dine trægulve.