Gulvafhøvling – Sådan fjernes gammel fernis

gulvafhøvling gamagulvservice.dk afhøvling www.gamagulvservice.dk gama http://www.gamagulvservice.dkGulvafhøvling udføres idag med en moderne maskinpark. Vi gør brug af en gulvhøvl samt en række forskellige slibemaskiner så ethvert gulvarbejde udføres på den rigtige måde. At bearbejde et trægulv på den rette måde kræver at de rigtige processer udføres på det rette tidspunkt og ikke mindst i den rigtige rækkefølge. Vi har mange års erfaring i netop gulvafhøvling og det er en af grundene til at vi tør kalde os specialister i denne svære diciplin.

Vi giver dig information om hvilke muligheder der finde med gulvafhøvling.

Ved en gulvafhøvling fjernes den gamle overflade og gulvet planes ud. Processen er især god til gamle trægulve der har niveauforskelle eller buler og bølger grundet fugt eller udtørring.

En gulvafhøvling fjerner gammel fernis, limrester og lignende

En gulvhøvl er en elektrisk maskine som har en valse med en række metalklinger som høvler høvlspåner af træet. De fleste kender garanteret processen fra sløjdtimerne i skolen og det er nøjagtigt det samme som sker her. Hvis gulvene er meget skæve kan en gulvafhøvling også være en god måde til opretning.

NOTE: En Gulvafhøvling fjerner de ujævnheder, ridser og hakker som måtte være  i gulvoverfladen.

Gulvafslibning giver den sidste finish

Når selve gulvafhøvlingen er udført bliver trægulvet afslebet med fint sandpapir. Her bruges en ‘gulvsliber’ modsat en gulvafhøvling hvor der bruges en ‘gulvhøvl’. Nu har trægulvet det rette finish og så kan det anbefales at give en beskyttende overflade. Der findes forskellige former for gulvbehandling, og de mest brugte er:

  • Olie
  • Lak
  • Sæbe
  • Lud
  • Voks

Der er mange muligheder og hver enkelt gulvbehandling kan udføres med farve eller hvidpigment. Inden du træffer den endelige beslutning om hvilken type gulvbehandling du ønsker kan du se prøver i enhver større farvehandel eller byggemarked. Men der findes også flere informationer her på siden. Vi tilbyder mulighed for allergivenlig gulvbehandling, så her du børn er der flere muligheder at vælge imellem her.

Kontakt os gerne for en snak om dit trægulv, det er gratis og helt uforpligtende.

3 kommentarer til “Gulvafhøvling – Sådan fjernes gammel fernis”

  1. Helt klart et rigtig godt resultat med gulvafslibning og gulvbehandling. Lak, lud og olie var der at vælge imellem hvor vi valgte en kombination med lud + hvid olie. Det siges at være en rigtig populær og smuk overfladebehandling, hvilket jeg også kan skrive under på. Kan helt klart anbefales.

  2. Tak for et rigtig flot resultat. Normalt skriver jeg ikke på kommentarsider, facebook og andet. Men idet vores trægulv er blevet så flot, føler jeg, at det er nødvendigt med en rigtig god omtale. Gulvafslibning og gulvafhøvling med en gulvbehandling som virkelig var flot. Jeg kan ikke huske det, men enten var det lud + hvid olie eller lud + hvid lak. Endnu engang tak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.