På Fyn afsliber og afhøvler dygtige gulvfolk dine trægulve

Fyn er heldigvis begunstiget af rigtig flotte og solide plankegulve. Trægulve på Fyn som skal opfriskes med jævne mellemrum og bearbejdes af en professionel gulvmand. Vi er din lokale partner i hele Fyn’s området og hjælper dig gerne med en afslibning og efterbehandling. Uanset hvor du bor på Fyn, kigger vi gerne forbi for en snak og vurdering af dit trægulve. Her lytter vi til dine gulvønsker og drømme og kan rådgive dig om de mange muligheder der er for efterbehandling. De mest gængse former for behandling af trægulve er:

  • fyn gulvafslibning af træ og trægulve. Plankegulve, parketgulve og lamelgulve. Gulvafslibning og efterbehandling med olie, lak, lud, sæbe eller noget andet. Fåborg, Nyborg og SvendborgLud
  • Sæbe
  • Olie
  • Voks
  • Lak
  • Hvid Lud
  • Hvid Lak
  • Hvid olie

NOTE: Hvilken form gulv gulvbehandling der er bedst til dit trægulv, afhænger af gulvets beskaffenhed samt dit og famliens behov.

Gulvafslibning på Fyn

Vi udfører gulvafhøvling og gulvafslibning på Fyn som aldrig før. Fyn har, som andre dele af landet, altid behov for vores gulvservice samt gode gulvråd og vejledning. Det er altid en god idé at lytte til en professionel gulvmand, som virkelig kan trylle når det gælder opfriskning af gamle og slidte trægulve. Hvilken gulvbehandling skal man så vælge? Et nyafslebet trægulv bør have en overfladebehandling af en eller anden slags. Her er der meget forskelligt at vælge imellem og løsningsmulighederne er mange. Det kan være svært at overskue hvilken type gulvbehandling der passer bedste til hjemmet. Det er vigtig at der bliver harmoni i boligen, hvorfor farver, interiør, møbeldesign, kunst, arkitektur og mange andre ting må tages i betragtning. Et nyafslebet trægulv vil altid fremstå lyst og naturligt og denne farve passer som regel rigtig godt til de nævnte elementer i boligen.

“Dansk arkitektur har helt klart en forkærlighed for det lyse træ og lyse trægulve, så derfor er problemet med at skabe harmoni ofte meget lille.”

Gulvafslibning gør Fyn smukkere

gulvafslibning fyn og omegn, herunder fåborg, svendborg, assens og middelfart. Afslibning af gamle trægulve med en efterbehandling af lud, sæbe, voks eller andetDet er helt klart en god måde at skabe en smuk bolig. Idet gulvet er en af de største og mest iøjnefaldende flader i boligen, har det stor indflydelse på boliger rundt omkring på Fyn. Det er meget enkelt at lave den perfekte bolig indretning og gulvindretning, når trægulvet er smukt og passer til boligens arkitektur. Møbler, interiør, kunst og farver på væggene skal skabe harmoni ved sammenfald i farver eller ved en kontrastpåvirkning. Ja, det er næsten kun fantasien der gør en forskel for den ene eller anden gulvløsning. Kontakt os og få en snak alt henvendelse er gratis og helt uforpligtende.