Odense – Bor du i Odense og mangler du gulvafslibning?

Gulvafslibning og plankegulve egetræ

Odense, Middelfart og andre storbyer på Fyn er en forsvindende dårlig konkurrence på en række håndværk, herunder gulvafslibning. “Vi ser det på de vanvittige gulvafslibning priser på hele Fyn”, siger Jens Jensen, indehaver af et gulvfirma. Borgerne har godtroende accepteret de alt for høje priser og det er ikke godt nok. Afslibning på hele Fyn betyder at konkurrencen er blevet skærpet betydeligt på gulvarbejde, og at Fyn nu kan se frem til ganske almindelige billig gulvafslibning priser.

Får andre end Odense gavn af priserne?

Ja, alle der har trægulve på Fyn, får gavn af de rigtig gode priser. Til afslibning benytter vi de allerbedste gulvslibere, gulvslibemaskiner som findes på markedet. Vi tilstræber altid at tilgå den nyeste teknologi indenfor gulvbranchen hvilket giver det Odense - Bor du i Odense og mangler du gulvafslibning?smukkeste gulv og det allerbedste resultat. Afslibning er en proces hvor der benyttes sandpapir til at fjerne overfladen. Her startes med en grovkornet sandpapir som virkelig sliber i dybden og fjerner det meste af den gamle gulvbehandling. En almindelig afslibning består af 4 – 5 afslibninger afhængig af gulvets beskaffenhed, og når det helt fine sandpapir til slut er benyttet, har gulvet den rette finish. Herefter kan der påføres en ny overfladebehandling, – en såkaldt ‘gulvbehandling’.

Gulvafslibning i Odense samt gulvbehandling

Og hver gang har jeg faktisk været lettere irriteret over den tilstand som de har afleveret mit hjem tilbage i. Derfor skal man passe på, at man ikke trænger igennem slidlaget og risikerer, at bæreevnen forringes og at træet i yderste tilfælde flækker, når det belastes.

Støv og støvfri slibning?

Det kendetegner os at være dygtige og særdeles konkurrencedygtig. Vores hovedprodukt er lave Odense - Bor du i Odense og mangler du gulvafslibning?priser og høj kvalitet, og det afspejler sig i vores gulvafhøvling og afslibnings priser. Hvad enten det er en lille eller stor opgave er vi klar med løsningen. Virksomheden slår sine rødder i det vestjyske Esbjerg.

På Fyn afsliber og afhøvler dygtige gulvfolk dine trægulve

Fyn er heldigvis begunstiget af rigtig flotte og solide plankegulve. Trægulve på Fyn som skal opfriskes med jævne mellemrum og bearbejdes af en professionel gulvmand. Vi er din lokale partner i hele Fyn’s området og hjælper dig gerne med en afslibning og efterbehandling. Uanset hvor du bor på Fyn, kigger vi gerne forbi for en snak og vurdering af dit trægulve. Her lytter vi til dine gulvønsker og drømme og kan rådgive dig om de mange muligheder der er for efterbehandling. De mest gængse former for behandling af trægulve er:

 • fyn gulvafslibning af træ og trægulve. Plankegulve, parketgulve og lamelgulve. Gulvafslibning og efterbehandling med olie, lak, lud, sæbe eller noget andet. Fåborg, Nyborg og SvendborgLud
 • Sæbe
 • Olie
 • Voks
 • Lak
 • Hvid Lud
 • Hvid Lak
 • Hvid olie

NOTE: Hvilken form gulv gulvbehandling der er bedst til dit trægulv, afhænger af gulvets beskaffenhed samt dit og famliens behov.

Gulvafslibning på Fyn

Vi udfører gulvafhøvling og gulvafslibning på Fyn som aldrig før. Fyn har, som andre dele af landet, altid behov for vores gulvservice samt gode gulvråd og vejledning. Det er altid en god idé at lytte til en professionel gulvmand, som virkelig kan trylle når det gælder opfriskning af gamle og slidte trægulve. Hvilken gulvbehandling skal man så vælge? Et nyafslebet trægulv bør have en overfladebehandling af en eller anden slags. Her er der meget forskelligt at vælge imellem og løsningsmulighederne er mange. Det kan være svært at overskue hvilken type gulvbehandling der passer bedste til hjemmet. Det er vigtig at der bliver harmoni i boligen, hvorfor farver, interiør, møbeldesign, kunst, arkitektur og mange andre ting må tages i betragtning. Et nyafslebet trægulv vil altid fremstå lyst og naturligt og denne farve passer som regel rigtig godt til de nævnte elementer i boligen.

“Dansk arkitektur har helt klart en forkærlighed for det lyse træ og lyse trægulve, så derfor er problemet med at skabe harmoni ofte meget lille.”

Gulvafslibning gør Fyn smukkere

gulvafslibning fyn og omegn, herunder fåborg, svendborg, assens og middelfart. Afslibning af gamle trægulve med en efterbehandling af lud, sæbe, voks eller andetDet er helt klart en god måde at skabe en smuk bolig. Idet gulvet er en af de største og mest iøjnefaldende flader i boligen, har det stor indflydelse på boliger rundt omkring på Fyn. Det er meget enkelt at lave den perfekte bolig indretning og gulvindretning, når trægulvet er smukt og passer til boligens arkitektur. Møbler, interiør, kunst og farver på væggene skal skabe harmoni ved sammenfald i farver eller ved en kontrastpåvirkning. Ja, det er næsten kun fantasien der gør en forskel for den ene eller anden gulvløsning. Kontakt os og få en snak alt henvendelse er gratis og helt uforpligtende.

Fåborg har et godt gulvfirma og rigtig dygtige gulvfolk

Fåborg er byerne by på Fyn og vi hjælper borgerne på vej med god håndværkerhjælp og gulvafslibning. Gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling i Fåborg er vores speciale. Ikke kun i Fåborg men også Svendborg, Middelfart, Odense og Nyborg er byer hvor vi for nylig har udført gulvafslibnings opgaver.

Gulvafslibning Fåborg

gulvafslibning fåborg og svendborg. Afslibning af trægulve på hele fyn, herunder svendborg. Gulvbearbejdning, gulvrenovering og gulvarbejde af forskellig slags i Ringe på fynAt udføre gulvafslibning i Fåborg er en fryd for enhver gulvmand. Her er der rigtig mange smukke og massive trægulve som trænger til vedligeholdelse og afslibning. Et nyafslebet trægulv vil nemlig fremstå lyst og smukt, og idet det er en af de største flader i boligen har det enorm indflydelse på det visuelle. Dette oplever vi ofte i vores daglige virke når vi afsliber et gammelt og sortbrunt fernisbelagt gulv.

“En gulvafhøvling eller gulvafslibning underværker, hvor træet med et trylleslag bliver helt lyst og smukt.”

Det lyse og rustikke har en stor indvirkning på det visuelle i en bolig med en god rumvirkning til følge. Lys tiltrækker lys, som bekendt, hvorfor et lyst trægulv kan være at foretrække i en bolig med meget lidt naturligt lysindfald.

Former for gulvbehandling

Der findes en række forskellige typer gulvbehandling som kan anbefales til dit gulv og dine trægulve. Vi kan blandt andet tilbyde disse:

 • gulvafslibning Fåborg med forskellige træsorter, typer af gulvbehandling og i det hele taget varieret overfladestruktur at vælge imellem. Afslibning af trægulve på fyn, herunder fåborg. Her på billedet ses bejdset trægulvLak
 • Hvid lak
 • Lud
 • Hvid lud
 • Olie
 • Hvid olie
 • Voks
 • Sæbe

samt en række andre. Spørg din gulvmand til råds om muligheder og hvad han kan anbefale specifikt til dit trægulv.

NOTE: Gulvmanden vil analysere gulvenes brug og slid og tage en snak med dig på baggrund af dine gulvønsker og behov.

Overfladebehandling af trægulve i Fåborg

Ved gulvbehandling i Fåborg tager vi altid kunden med på råd. Vejledning og inspiration til de normale former for gulvoverflade. Ud over de almindelige og gængse former for gulvbehandling, er det muligt at påføre trægulvet en lys en af slagsen, nemlig hvid lak, hvid olie eller hvid lud. Alle tre gulvbehandlinger er særdeles gode når et trægulv skal lysnes med en smuk og hvid patina. Det oplever vi i sammenhænge hvor en kunde er i tvivl om hvilken gulvbehandling der skal benyttes, og her er det en del af vores gode service, at vi udfører en prøve med forskellige former for gulvbehandling på kundens trægulv. Her vil det være muligt at kunne se forskellige overfladeløsninger af hængig af drømme, ønsker og behov iøvrigt.

Assens og gulvafslibning der forvandler ethvert hjem i byen

Assens er en by med mange trægulve. Derfor skal der naturligvis også udføres en del gulvafslibning og gulvbehandling for at forny og bevare dem smukke. Her kan vi hjælpe med afslibning og opfriskning til en billig penge.

“Billig gulvafslibning priser med kort ventetid i Fåborg, Odense, Nyborg og alle andre steder på Fyn, herunder naturligvis i Nyborg.”

Gulvafslibning Assens

assens gulvafslibning og gulvbehandling af trægulve. Gulvafshøvling, gulvrestaurering af alle former for trægulve på fyn. Plankegulve, parketgulve og lamelgulve. Uanset om det er i Middelfart , odense eller måske nyborgHvilken overfladebehandling der er bedst når trægulvet er blevet slebet, er smag og behag. I Assens er en gulvafslibning og hvid olie et hit, og de lyse og hvide trægulve passer også glimrende til skov og strand. Ganske vist kan der være ønsker som vil være helt perfekte til trægulve, men i andre tilfælde kan en god rådgivning om for eksempel rengøring, pleje og vedligeholdelse af gulvoverfladen være nyttigt for kunden. Der er jo ikke meget ved at have et smukt trægulv med en given gulvbehandling såfremt man ikke har muligheden for at kunne rengøre, pleje og vedligeholde på tilstrækkelig vis. Derfor er det vigtit at gøre op med sig selv om hvordan udseendet på gulvet skal være, men også at overveje hvilket brug der forventes at være, herunder slid og måden hvorpå trægulvet benyttes. Her tænker jeg især på om man går med udesko inde, om der er filtdutter under stole- og bordben samt om der er en fornuftig måtteløsning som fjerner, skidt, snavs og småsand under sko.

Hvilke gulvløsninger er bedst i Assens

gulvafslibning i Assens og på resten af fyn, herunder fåborg, og odense. AFslibning og efterbehandling med olie, lak, lud og sæbe. Alle former for gulvarbejde og gulvrenovering udføres på hele fynI entre og indgangspartier er det altid en god idé at oveveje overfladeløsninger nøje, netop fordi man slæber småsand, grus og salt med ind udefra. Her kan du med fordel kontakte os for råd og vejledning idet vi kan hjælpe dig med en rigtig god løsning som ikke vil bryde helheden samt harmonien i boligens trægulve. Med dette mener jeg, at såfremt man har én type gulvbehandling i boligen og ønsker en anden i entre og gangarealer som er mere robust og slidstærk, kan der højest sandsynligt finde en løsning som matcher det eksisterende gulv og har en slidstærk overflade. Det er netop i sådanne tilfælde at du skal gøre brug af et gulvfirma eller en lokal gulvmand. Han har, helt sikkert, en perlerække af løsningsmodeller til enhver form for gulvbehov og der er helt sikkert også en løsning som passer til dine drømme, ønsker samt boligindretningsbehov.

Kontakt din lokale gulvmand

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os uanset om du bor i Assens, Odense eller ander steder på Fyn. Vore dygtige gulvfolk kører rundt på hele øen og kan med kort varsel kigge forbi dig for en snak og vurdering. Vi har i mange år været den lokale håndværker når det gælder træ og trægulve, uanset om det handler om gulvrenovering, gulvrestaurering, gulvarbejde eller gulvopgaver af forskellig slags. Hos os får du en rigtig god gulvservice og kan være med til at godkende de enkelte delprocesser ved ethvert gulvarbejde vi udfører. Kontakt os på telefonen eller skriv en mail. Alt henvendelse er naturligvis gratis og helt uforpligtende.

Svendborg og gulvafslibning af trægulve i hele byen og omegn

Svendborg er om nogen en by med trægulve. Mange trægulve som, fra tid til anden, trænger til en opfriskning. Vi har i mange år været det lokale gulvfirma i Svendborg, Fåborg, Assens og Nyborg. Naturligvis foruden Odense som med de mange trægulve, er base for de fleste af vore medarbejdere. Med andre ord udfører vi gulvarbejde på hele Fyn og sydjylland.

Gulvafslibning Svendborg

Et af vore specialer er den gode gulvservice og gulvafslibning i Svendborg. Her rådgiver vi lokale om de mange muligheder der er for at få et smukt trægulve i boligen. Gulvafslibning kan udføres som gør-det-selv afslibning, men vi kan ikke tilråde hjemmegjort gulvarbejde. Vi har set så mange eksempler på gulvprojekter som er gået i vasken og ikke har været til trægulvets bedste. Vi stiller som krav, at gulvet er afslebet korrekt, idet en dårlig afslibning vil kunne ses når der påføres en ny gulvbehandling af forskellig slags.

“En gulvafslibning der ikke er udført håndværksmæssigt korrekt bliver ekstra synling når der påføres en gulvbehandling”

Opfriskning af trægulve med en gulvafslibning

gulvafslibning svendborg og omegn. afslibning af træ og trægulve der virkelig frisker op i ethvert hjemNår man har et møblement, specielle farver eller trægulve i boligen, så kan man på et tidspunkt synes at det er trist og kedeligt, så benytter mange sig af at opfriske forskellige ting i hjemmet så boligen bliver opdateret og måske får et helt nyt udseende indvendigt. Det kan være en ganske almindelig forårs rengøring som vender op og ned på det hele, hvor gamle ting som man ikke bruger bliver smidt ud og samtlige flader rengjordte. Det kan være at man måske fra at have samlinger af forskellige ting, ønsker at fremtrylle en minimalistisk bolig med ganske lidt interiør og møbler til følge. Mulighederne er mange hvor det også er muligt at vælge den simple metode, nemlig at male vægge og loft samt afslibe og behandle på ny.

NOTE: Alene det at afslibe et gammelt og grimt trægulv og give det en ny behandling kan vende helt op og ned på boligen.

Bearbejdning af trægulve i Svendborg og omegn

Svendborg gulvafslibning og afhøvling. Gulvbehadnling på hele fyn med olie, lak, lud, sæbe og voksGulvudskiftning, gulvreparation eller gulvrestaurering? Vi er det lokale gulvfirma i Svendborg som løser alle gulvopgaver i træ. Plankegulve, parketgulve og lamelgulve med mange forskellige typer gulvbehanlding og i forskellige træsorter hjælpes til en smukkere overflade af os. Gulvafslibning uanset hvor du bor på Fyn, så er det os. Herunder gulvarbejde og gulvopgaver i Fåborg, Assens og Svendborg. For ikke at nævne Kerteminde, Middelfart og rigtig mange andre steder. Kontakt os gerne for en snak om muligheder for gulvafslibning i din by, så er du godt på vej. Husk, at enhver henvendelse er gratis og helt uforpligtende.

Nyborg gulvafslibning og afhøvling af træ og trægulve

Nyborg gulvafslibning og afslibning på Fyn, i Odense og andre steder på øen. Afslibning og afhøvling af træ og trægulveNyborg og trægulve hører ligesom sammen. Gulvafslibning og gulvafhøvling i Nyborg og på Fyn er vores speciale. Vi er fagfolk og vil her fortælle lidt om gulvafslibning og om hvordan vi udføre gulvarbejde. Er du en gør-det-selv gulvmand, der prøver kræfter med en gulvafslibning er du meget velkommen til at kontakte os for gode råd og vejledning, uanset om du har lejet en gulvsliber her hos os. Gulvsliber leje er en specialitet her hos os hvor vi udlejer gulvslibemaskiner i sæt, så man har det antal maskiner som er nødvendig for en total fuldslibning.

Gulvafslibning i Nyborg

Når vi udfører gulvafslibning i Nyborg er det med dygtige svende og gulvfolk som virkelig kan deres håndværk. De har hver især deres helt egen gulvsliber, som de passer som deres eget lille barn. Gulvslibemaskinerne består af flere forskellige typer slibemaskiner i sæt.

NOTE: Et sæt gulvmaskiner består af en stor båndsliber eller valsesliber, en kantsliber, en hjørnesliber, en rondelsliber samt en stor industristøvsuger.

Til disse maskiner anvendes der sandpapir som fås i pads i forskellige størrelser til den enkelte maskintype. Hver sandpapir har forskellige kornstørrelser, alt afhængig af om det er en grovslibning, finslibning eller mellemslibning der skal foretages. Og netop dette med hvilken slibemaskiner der skal anvendes til de enkelte afslibningsprocesser sammen med problematikken om hvilken størrelse sandpapir der hører til den enkelte proces.

Afslibning med sandpapir

I sagens natur benyttes der grovkornet sandpapir til en grovslibning og en finkornet sandpapir til en finslibning, her imellem er der en række mellemslibninger som har hver sine korn sandpapir.

“Vi har en 24h hotline telefonservice hvor du altid er velkommen til at ringe ind, såfremt du får problemer i forbindelse med en gør-det-selv gulvafslibning.”

Som noget nyt tilbyder vi en gulvservice som vi kalder ‘medslib’. Kort fortalt består det i at vi kan afslibe dit gulv, hvorefter du selv kan overfladebehandle det, eller omvendt. Denne gulvservice er rigtig god for alle som gerne vil være med i processen selv men som måske ikke har mod på selv at efterbehandle trægulvet.

Din gulvmand i Nyborg og på Fyn

Ikke kun i Nyborg er vi en lokale gulvmand, men også i byer som Fåborg, Svendborg og Nyborg er vi rigtig mange gulvopgaver hver dag. Og har om nogen været med til at gøre ‘Fyn Fin’. Har du et trægulve i Otterup, Assens eller Kerteminde er du også velkommen til at kontakte os for en snak og afslibning af dine trægulve. Gulvbearbejdning og gulvarbejde fra vore dygtige gulvslibere vil hjælpe dig til at få en smuk og slidstærk gulvløsning.