Fåborg har et godt gulvfirma og rigtig dygtige gulvfolk

Fåborg er byerne by på Fyn og vi hjælper borgerne på vej med god håndværkerhjælp og gulvafslibning. Gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling i Fåborg er vores speciale. Ikke kun i Fåborg men også Svendborg, Middelfart, Odense og Nyborg er byer hvor vi for nylig har udført gulvafslibnings opgaver.

Gulvafslibning Fåborg

gulvafslibning fåborg og svendborg. Afslibning af trægulve på hele fyn, herunder svendborg. Gulvbearbejdning, gulvrenovering og gulvarbejde af forskellig slags i Ringe på fynAt udføre gulvafslibning i Fåborg er en fryd for enhver gulvmand. Her er der rigtig mange smukke og massive trægulve som trænger til vedligeholdelse og afslibning. Et nyafslebet trægulv vil nemlig fremstå lyst og smukt, og idet det er en af de største flader i boligen har det enorm indflydelse på det visuelle. Dette oplever vi ofte i vores daglige virke når vi afsliber et gammelt og sortbrunt fernisbelagt gulv.

“En gulvafhøvling eller gulvafslibning underværker, hvor træet med et trylleslag bliver helt lyst og smukt.”

Det lyse og rustikke har en stor indvirkning på det visuelle i en bolig med en god rumvirkning til følge. Lys tiltrækker lys, som bekendt, hvorfor et lyst trægulv kan være at foretrække i en bolig med meget lidt naturligt lysindfald.

Former for gulvbehandling

Der findes en række forskellige typer gulvbehandling som kan anbefales til dit gulv og dine trægulve. Vi kan blandt andet tilbyde disse:

  • gulvafslibning Fåborg med forskellige træsorter, typer af gulvbehandling og i det hele taget varieret overfladestruktur at vælge imellem. Afslibning af trægulve på fyn, herunder fåborg. Her på billedet ses bejdset trægulvLak
  • Hvid lak
  • Lud
  • Hvid lud
  • Olie
  • Hvid olie
  • Voks
  • Sæbe

samt en række andre. Spørg din gulvmand til råds om muligheder og hvad han kan anbefale specifikt til dit trægulv.

NOTE: Gulvmanden vil analysere gulvenes brug og slid og tage en snak med dig på baggrund af dine gulvønsker og behov.

Overfladebehandling af trægulve i Fåborg

Ved gulvbehandling i Fåborg tager vi altid kunden med på råd. Vejledning og inspiration til de normale former for gulvoverflade. Ud over de almindelige og gængse former for gulvbehandling, er det muligt at påføre trægulvet en lys en af slagsen, nemlig hvid lak, hvid olie eller hvid lud. Alle tre gulvbehandlinger er særdeles gode når et trægulv skal lysnes med en smuk og hvid patina. Det oplever vi i sammenhænge hvor en kunde er i tvivl om hvilken gulvbehandling der skal benyttes, og her er det en del af vores gode service, at vi udfører en prøve med forskellige former for gulvbehandling på kundens trægulv. Her vil det være muligt at kunne se forskellige overfladeløsninger af hængig af drømme, ønsker og behov iøvrigt.